Domina studio, Dungeon - Kinky House, Turku


KINKY HOUSE - TURKU


Erilaisin teemoin ja asianmukaisin välinein varustetut huoneet mahdollistavat toiveidesi mukaisten, yksilöllisten sessioiden toteutuksen. Studio sijaitsee 4,5km päässä Kauppatorilta, mutta sen tarkempaa osoitetta et täältä löydä.

Pyrin pitämään turhat uteliaat poissa ja sitä kautta suojaamaan leikkikaverieni yksityisyyttä. Kummankaan studion sisäänkäynneillä ei ole mitään opasteita, kylttejä eikä vilkkuvia valomainoksia, jolloin pääset saapumaan paikalle huomiota herättämättä. Sessioaika on joka tapauksessa aina varattava etukäteen, saat saapumisohjeen ajanvarauksen yhteydessä.

Kaikki käytetyt välineet ja pinnat pestään ja desinfioidaan huolellisesti jokaisen asiakaskäynnin jälkeen, joten voit antautua nauttimaan sessiostasi Kinky Housessa turvallisin mielin - osaavissa käsissä.

Black Room

Tummanpuhuvan, tunnelmallisen kammioni kalustuksessa on pyritty monikäyttöisiin, mukaviin ja silmää viehättäviin ratkaisuihin. Mielestäni S/M-leikkeihin sopivat ja parhaat kalusteet eivät kaikki itsessään (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) ole kidutusvälineitä, vaan jättävät epämukavuuden tuottamisen minun valtaani antaen sinulle mahdollisuuden hengähtää, ehkä jopa rentoutua session aikana mikäli minä sen sallin...

Black Roomin varustukseen kuuluu massiivinen sidontapöytä/häkki, bondagetuoli, x-risti, pari erilaista pukkia, ja tallomiseen ja CBT:een erinomaisesti sopiva ympärillesi lukittava laatikko... Aidon sadistin kammiosta luonnollisesti löytyy kaikenlaista ruumiilliseen kuritukseen sopivaa tarpeistoa, monipuolisia sähköleluja ynnä muuta mukavaa.

Red Room

Syntisen punainen Red Room tarjoaa erilaisen tunnelman sessioosi. Et ehkä ole kiinnostunut oman fetish- tai bondagesessiosi läpiviemisestä S/M-kalusteiden ja välineiden joukossa, vaan haluat jotain rennompaa. Huone toimii lisäksi vastaanottotilana, jossa käymme tarvittaessa keskustelut session sisällöstä, sekä juttelemme mukavia session jälkeen, vilvoitellessasi saunapuhtaana ennen paluutasi arkeen.

Punaista huonetta käytetään myös tyttöilyyn tarvittavana pukeutumis- ja meikkaustilana meikkipöytineen. Talon puolesta löytyy lainaksi jonkun verran hepeneitä sekä kenkiä ja saappaita "hajakokoina" 11-15.

Klinikka

Valoisa ja tilava, aidoin lääkärinvälinein varustettu klinikkaosasto on omiaan kaikenlaisiin lääkärileikkeihin. Löytyy gynekologin tutkimustuoli, sairaalasängyt ja hierontapöytä. Punnitaanko sinut neuvolassa vai kuulutko miesten sarjaan? Tutkimukset, verenpaineen mittaukset, näöntarkastukset, näytteenotto ynnä muut asiaankuuluvat toimenpiteet onnistuvat Turun viralliselta valetohtorilta! Mikäli potilas on kovin huonovointinen ja oireet vaativat jatkohoitoa, hänet saatetaan ottaa osastolle yöksi tuhman hoitajan valvontaan. Lepositeissä tai pakkopaitaan sonnustettuna potilas ei varmasti pääse karkaamaan! Kysy lisää yliyön klinikkasessioista!

Golden Room

Palvot Valtiatartasi jykevällä valtaistuimellaan, ryömit jaloissani, nuolet saappaani. Saatat huomata joutuneesi lukituksi järeään rautahäkkiini kuin pieni lemmikkieläin. Huoneen varustukseen kuuluu myös slingi. Täällä pidetään myös oppitunnit kovakalloisille koltiaisille, ankaran opettajan valvonnassa!

Sauna/suihkutilat

Studiolla on tilavat suihku ja sauna, jossa voit rentoutua ja peseytyä session jälkeen. Pyyhkeen ja muut tarvikkeet saat tietysti talon puolesta.

SM-studio Kinky House, Turku SM-studio Kinky House, Turku Dungeon, SM-studio klinikka, Turku, Finland Valtiattaren istuin, SM-studio Turku, Finland Kinky House, Turku, Finland

Video